Romanița Iovan, îndrăgostită de un bărbat însurat. Ce i-a zis duhovnicul când a aflat pare ireal!

Data actualizării: | Data publicării:
Romanița Iovan
Descriere foto: Romanița Iovan

Adrian Iovan avea 26 de ani când s-a căsătorit prima dată, mariaj din care a rezultat o fiică. 

A doua soţie a pilotului Adrian Iovan a fost binecunoscuta creatoare de modă Romaniţa Iovan. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2003 şi au avut împreună un băiat, Adrian Albert. Nici acest mariaj nu a durat, Adrian Iovan şi Romaniţa Iovan ajungând la divorţ.

 

Când s-au cunoscut, Adrian Iovan era căsătorit. Romaniţa Iovan a spus că a mers să vorbească cu o măicuță pentru a-i spune că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat.

S-au cunoscut și după un an s-au căsătorit. Când s-au întâlnit, el nu purta verighetă, deși era căsătorit de câțiva ani.

 

„În momentul în care mi-am dat seama că relația trebuie să fie relație, m-am dus la mănăstire. A murit, între timp, măicuța la care mergeam. Era duhovnicul meu. Eu-s foarte credincioasă. I-am zis că m-am îndrăgostit de un bărbat însurat. Măicuța mi-a zis așa: „El te iubește?” I-am spus că da. Mi-a spus așa: „Draga mea, dacă există această disponibilitate, înseamnă că relația pe care o are acum nu există”. Măicuța mi-a dat liber. Una peste alta, Adrian a venit la mine cu uniforma de aviator și cu motocicleta. A lăsat tot. Venise cu o singură cămașă”, a zis Romanița Iovan.

 

„Femeia alege bărbatul. Clar”, a mai spus Romanița Iovan în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

 

 

 

VEZI ȘI: Boala medicului Monica Pop: I-am zis doctorului că dacă pune mâna pe mine îl omor, așa dureri mari aveam! Eu credeam că, de fapt, am colon iritabil:

https://www.spectacola.ro/boala-medicului-monica-pop-i-am-zis-doctorului-ca-daca-pune-mana-pe-mine-il-omor-asa-dureri-mari-aveam-eu-credeam-ca-de-fapt-am-colon-iritabil_38005.html

 

VEZI ȘI: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!:

https://www.spectacola.ro/viorel-teaca-fost-politist-asa-aflati-cine-va-asculta-telefonul-iata-codul-secret_38002.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel