Românii au Talent, SCANDAL uriaș. Se cere SCHIMBAREA numelui emisiunii. REVOLTĂ: Ne vindem! AȘA să se numească! Vezi Doamne, țară cultă!

Data publicării:
Remi Martin, la Românii au talent. Captură foto TV
Descriere foto: Remi Martin, la Românii au talent. Captură foto TV

Este scandal pe rețelele de socializare, după ultima emisiune de la "Românii au Talent". Decizia lui Smiley și Pavel Bartoș i-a scandalizat pe români. 

Remi Martin, un acrobat din Germania cu origini în Franța, i-a revoltat pe fanii emisiunii "Românii au Talent", după ce a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Astfel, oamenii cred că emisiunea de la PRO TV ar trebui să-ți schimbe numele din "Românii au talent", în "Străinii au talent", potrivit DC News.

"Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică", a spus Remi Martin pe scenă.

 

Vezi reacțiile internăuților pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel