România, prezentă după 6 ani la Miss World. Ada Maria Ileana: E foarte greu de determinat exact care au fost criteriile acolo. Per-total... aceasta a fost o experiență mea

Data publicării:
EXCLUSIV

Ada Maria Ileana, reprezentanta României la „Miss World 2024”, a dezvăluit că e mândră de prestația ei la concursul internațional de frumusețe.

 

 

Întrebată cum a fost experiența de la „Miss World 2024”, aceasta a răspuns:

„Abia ce m-am întors acum câteva zile. A durat trei săptămâni tot cantonamentul „Miss World” de anul acesta. Am început în New Delhi, unde am stat aproximativ zece zile, după care ne-am mutat în Mumbai și, în timpul ăsta, pe lângă probele lor, am avut și tot felul de experiențe interesante și am putut experimenta cultura indiană, ceea ce a fost foarte frumos și, cred, partea mea preferată.

În rest, am reușit să ne clasăm în top 23. Nu am reușit să intru în finală, din păcate, dar a fost o experiență complexă și cred că e foarte greu de determinat exact care au fost criteriile acolo. Per-total a fost o experiență foarte plăcută și sunt foarte mândră că am reușit să întoarcem România la „Miss World”, după 6 ani de absență. Eu sunt mândră de performanța mea și de ceea ce am realizat acolo!”.

 

2. -imagine fara descriere- (ada-maria-ileana-3_19193800.jpg)

 

 

Cum s-a desfășurat concursul?

 

 

Krystyna Pyszková din Cehia a fost încoronată Miss World 2024, învingând 111 dintre celelalte concurente din întreaga lume, sâmbătă, în Mumbai, India, unde a avut loc concursul internațional de frumusețe din acest an.

Pe parcursul unei serii de probe din competiția preliminară a concursului, printre care fitness, frumusețe, talent și vorbire în public, mai multe concurente au obținut locuri în top 40.

De acolo, câmpul de concurență a fost redus rapid la top 12 și apoi la top 8, moment în care concurentele au participat la runda clasică de întrebări și răspunsuri, abordând subiecte discutate la cea mai recentă întâlnire a summitului G20. Fiindu-i solicitat să aducă lumină asupra unei probleme care afectează în mod specific îngrijirea sănătății femeilor, Pyszková, o studentă de 23 de ani la drept și model, a vorbit despre eliminarea stigmatului și a rușinii în jurul menstruației, spunând că „a fi femeie este un dar” și că menstruația nu ar trebui să fie un subiect tabu.

După un ultim set de eliminare, patru concurente au rămas să prezinte "scopul lor" (sau platforma filantropică) în fața unui trio de magnați de afaceri din cadrul producției "Shark Tank India". Fiecare dintre aceste patru finaliste a reprezentat o altă regiune a lumii: Africa, America și Caraibe, Asia și Oceania și Europa.

Victoria lui Pyszková a venit în fața finalistelor - Yasmina Zeytoun din Liban, Aché Abrahams din Trinidad Tobago și Lesego Chombo din Botswana. (Aceste femei, împreună cu Jessica Gagen din Anglia, sunt considerate "câștigătoarele continentale" ale concursului.)

 

3. -imagine fara descriere- (ada-maria-ileana-3_60069100.jpg)

 

Miss World este privit ca fiind cel mai vechi concurs internațional de frumusețe, fondat pentru prima dată în Marea Britanie în 1951 ca un "concurs de bikini". Poate cele mai cunoscute două câștigătoare sunt ambele din India: actrițele Aishwarya Rai Bachchan (Miss World 1994) și Priyanka Chopra Jonas (Miss World 2000). Chopra Jonas a apărut într-un mesaj video la concurs, aducând omagii proprietarei Miss World, Julia Morley, și lui Nita Ambani, câștigătoarea premiului umanitar al concursului.

Pyszková o succede astfel pe Karolina Bielawska, din Polonia, care deținea titlul de Miss World din martie 2022. (Din cauza problemelor de programare, nu a avut loc niciun concurs Miss World în 2023.)

 

VEZI ȘI: Ada Maria Ileana, despre experiența de la Love Island, după ce a reprezentat România la „Miss World 2024”: Mi s-a frânt inima, dar am avut parte de sistemul meu de suport:

https://www.spectacola.ro/ada-maria-ileana-despre-experienta-de-la-love-island-dupa-ce-a-reprezentat-romania-la-miss-world-2024-mi-s-a-frant-inima-dar-am-avut-parte-de-sistemul-meu-de-suport_37649.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Alexandru Negrici | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel