Rodica Popescu Bitănescu prepară mâncare de chiftele marinate pentru Chefi la cuțite

Data publicării:

Luni seara, surprizele se țin din nou lanț la Chefi la cuțite. În fața celor trei chefi va ajunge Rodica Popescu Bitănescu, cu o mâncare de chiftele marinate, cu care speră să îi cucerească iremediabil.

Râsul ei inconfundabil își face loc și în bucătărie, acolo unde telespectatorii nu au mai văzut-o până acum.  Lupta pentru noi avantaje în battle-uri va încinge iarăși spiritele, iar tema amuletei îi va pune pe gânduri pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu. Farfuriile aduse de bandă în fața chefilor vor conține ingrediente cel puțin... inedite, friptura de zebră fiind unul dintre preparatele ce urmează a fi jurizate în această seară de la 20:30, la Antena 1. 


   Duminică seara, un nou rând de cuțite și-au găsit câștigătorii. Printre aceștia se numără și Narcisa Birjaru, o tânără de 24 de ani de meserie bucătar, care i-a cucerit pe chefi cu hamburgerul ei și cu pasiunea pentru bucătărie. Extrem de emotivă, aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a primit verdictul. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi!”, a dezvăluit concurenta cu lacrimi în ochi.

        Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel