Rodica Popescu-Bitănescu, poveste de dragoste, de peste 45 de ani: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă”

Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu, captură video Youtube/ De-a Viața Ascunselea”
Descriere foto: Rodica Popescu Bitănescu, captură video Youtube/ De-a Viața Ascunselea”

Rodica Popescu-Bitănescu și soțul ei s-au îndrăgostit la prima vedere, în urmă cu 45 de ani. Începutul nu a fost unul ușor, însă cei doi au trecut peste orice pentru a fi împreună. 

Rodica Popescu-Bitănescu l-a cunoscut pe Mircea Bitănescu, de profesie jurist, pe vremea când dădea examenul pentru permisul auto. Actualul ei soț făcea parte din comisia de examinare. S-au îndrăgostit la prima vedere și nu au conceput să trăiască unul fără celalalt. Nici măcar greutățile de la începutul relației nu le-au stat în cale. 

 

Au fost iubiți timp de doi ani, apoi s-au căsătorit civil. Marea actriță a dezvăluit ce a impresionat-o el mai tare la omul care i-a furat inima, pentru totdeauna. 


„I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă. Trecutul i l-am spus eu. Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea. Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul. Trei bărbaţi am cunoscut în viaţa mea care au mersul frumos: Gheorghe Cozorici – un actor deosebit, era băiat de şofer, adică nu a avut de la cine să înveţe. Încă un actor care merge fantastic de frumos e Florin Piersic. Şi un alt bărbat pentru care am căzut în cap, care are mersul frumos e Mircea', a declarat Rodica Popescu Bitănescu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel