Rodica Popescu Bitănescu, "bunica" lui Cheloo la iUmor: Ştii să faci ceva, să mă distrezi? / Băi, ţi-ai adus oameni?

Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu, captura foto Antena 1
Descriere foto: Rodica Popescu Bitănescu, captura foto Antena 1

Rodica Popescu Bitănescu este cel de-al patrulea jurat iUmor, însă misiunea concurenţilor de a-i câştiga aprecierea nu e deloc una uşoară. 

Unei concurente care a dansat îmbrăcată într-un costum gonflabil de luptător de SUMO, celebra actriţă i-a zis "ştii să faci ceva, să mă distrezi?". Mihai Bendeac a reacţionat şi l-a întrebat pe Cheloo dacă şi-a adus susţinători în juriu. "Băi, ţi-ai adus oameni?". 

Sosia lui Cheloo la iUmor 


La primul concurent din noul sezon, actriţa şi-a exprimat părerea extrem de sincer, lucru care l-a făcut pe Bendeac să exclame că aceasta este sosia lui Cheloo. 

"Vreau să spun aşa. Admir faptul că ai transpirat de emoţie, am simţit asta. Am vrut să te ajut foarte mult. La un moment dat, am şi râs. Dar să ştii, nu e genul meu de text, de program. Nu aş merge în continuare cu tine. Din partea mea, NU în seara asta! Mai ai un defect. Din cauza emoţiilor, precipiţi foarte tare totul. La un moment dat,  nu am mai înţeles nimic din ce ai spus. Asta e grav, că aici e de vorbe. Dacă vorbele nu se aud, degeaba vorbim. Dacă vrei să faci comedie, trebuie să se audă ce vorbeşti. Te felicit pentru încercare, dar mai vino odată, pregăteşte-te mai bine", a spus Rodica Popescu Bitănescu.

"Felul atât de direct în care i-a spus asta mi-a dat eroare. M-am gândit că o să înceapă cu diplomaţie. Zici că e bunica lui Cheloo lângă noi", a spus Bendeac.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel