Robert Pattinson spune că, prin ''The Batman'', trăieşte un vis din copilărie pe marele ecran

Data publicării:
 Robert Pattinson spune că, prin ''The Batman'', trăieşte un vis din copilărie pe marele ecran. Captură Video YouTube
Descriere foto: Robert Pattinson spune că, prin ''The Batman'', trăieşte un vis din copilărie pe marele ecran. Captură Video YouTube

Actorul Robert Pattinson a declarat miercuri, pe covorul roşu al unei proiecţii la Londra a peliculei ''The Batman'', că s-a deghizat în Batman ''întreaga copilărie''. Acum, actorul britanic are şansa să întruchipeze pe marele ecran propria versiune a supereroului DC Comics.

''Mi se pare bizar'', a spus miercuri Pattinson, în vârstă de 35 de ani. ''Aş fi curios să ştiu ce ar crede sinele meu din copilărie despre treaba asta''.

Pattinson, care a devenit celebru odată cu seria de filme ''Twilight'', le calcă pe urme actorilor Adam West, Val Kilmer, Michael Keaton, Christian Bale şi Ben Affleck, printre alţii, care au interpretat de-a lungul timpului rolul lui Bruce Wayne/Batman.

''Mă refer la moştenirea artistică a actorilor care l-au interpretat pe (Batman), au avut cu toţii roluri atât de semnificative în viaţa mea şi în interesul meu pentru film şi în motivaţia iniţială de a mă face actor'', a spus Pattinson.

''Este pur şi simplu incredibil să fac parte din aceeaşi gaşcă'', a spus el, adăugând că a juca purtând mască a fost ''surprinzător de dificil''. ''Am crescut cu Adam West (interpretându-l pe Batman). Cred că costumaţia mea din copilărie era asemănătoare cu cea a lui Adam West''.

În filmul în care joacă Pattinson, Batman investighează corupţia din Gotham după uciderea mai multor înalţi funcţionari de sadicul criminal în serie, Riddler.

''Sunt multe filme grozave cu Batman şi este un personaj pe care îl iubeşte toată lumea... aşa că, din punctul meu de vedere, nu-l poţi aborda decât cu o doză de teroare'', a spus regizorul Matt Reeves.

''Din anumite puncte de vedere este un film horror psihologic, un thriller, un film despre criminali în serie şi este de asemenea un fel de poveste măreaţă de dragoste'', a mai spus actorul.

Distribuţia îi include totodată pe Colin Farrell, Andy Serkis şi Paul Dano. Zoë Kravitz o interpretează pe Selina Kyle/Catwoman.

''Matt... a dorit cu adevărat să o exploreze pe Selina ca o fiinţă tridimensională şi să o prezinte mai devreme în poveste, înainte să devină Catwoman, ceva ce nu am mai văzut până acum'', a spus Kravitz.

''The Batman'' va fi lansat la nivel global începând cu 1 martie, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel