Robert de Niro, acuzat de hărțuire și bullying. Își punea asistenta să-i facă masaj și să-i coasă nasturii la cămăși

Data publicării:
Robert De Niro, captură video Youtube, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Descriere foto: Robert De Niro, captură video Youtube, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Actorul în vârstă de 80 de ani va trebui să se prezinte în instanță pentru a depune mărturie într-un proces care-l vizează direct.

Reputatul actor Robert De Niro, în vârstă de 80 de ani, a fost chemat în instanță săptămâna aceasta în cadrul unui proces care implică acuzații de hărțuire și bullying. Acesta s-a prezentat la tribunalul federal din Manhattan pentru a depune mărturie într-un proces exploziv împotriva fostei sale asistente și vicepreședinte al casei sale de producție. La rândul ei, fosta asistentă a făcut acuzații la adresa lui, incluzând discriminare de gen și hărțuire sexuală.

Potrivit Daily Mail, actorul în vârstă de 80 de ani se află în mijlocul un proces civil cu fostul său angajat, Graham Chase Robinson. Disputa juridică dintre cele două părți a escaladat în 2019, când compania de producție deținută de De Niro a intentat un proces împotriva lui Robinson. Ea a fost acuzată de furt din companie, de petrecerea a ore întregi urmărind seriale pe Netflix în timpul orelor de lucru și de folosirea în scop personal a milioane de kilometri alocați călătoriilor în interes de serviciu.

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel