RITUALURI de Lună Plină. Profită de energia Lunii Pline şi schimbă-ţi viaţa cu ŞAPTE sfaturi practice şi de efect

Data actualizării: | Data publicării:
Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov
Descriere foto: Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov

Luna Plină de pe 22 august, a doua lună plină în Vărsător, aduce emoţii intense şi evenimente mai puţin obişnuite. Motiv pentru care recomandăm cu încredere câteva ritualuri care te vor ajuta să îţi menţii starea de spirit pozitivă şi armonioasă.

Ritualurile pot fi finalizate în timpul unei zile și jumătate înainte și după luna plină. Deci, ce ritual alegi de mai jos pentru această lună plină?

 

Ritualuri pentru Luna Plină
 

Meditaţie

Înainte de a începe ritualul tău de lună plină, este recomandat să te relaxezi şi să intri într-o stare meditativă. Respiră adânc. Pune muzică liniştită. Și, mai presus de toate, concentrează-te pe ceea ce oferă Luna Plină. În momentul lunii pline, laşi totul să meargă. Faci pace cu ceea ce este și ceea ce nu este și elimini orice dramă.

Cartea Moonology a lui Yasmin Boland oferă o rugăciune de eliberare pe care să o folosești în timp ce meditezi.

"Sub glorioasa Lună plină, iert totul, toată lumea, fiecare experiență, fiecare amintire din trecut sau prezent care are nevoie de iertare. Iert pozitiv pe toată lumea. De asemenea, mă iert pentru greșelile din trecut. Universul este iubire și sunt iertat/ă și guvernat/ă doar de dragoste. Iubirea îmi ajustează acum viața. Dându-mi seama de acest lucru, rămân în pace", se arată în pasajul citat de oprahdaily.com.

Iertare

Munca iertării este esența oricărui ritual de lună plină. Începe ritualul de lună plină scriind o listă de resentimente, nemulțumiri și răni emoţionale care ţi-au venit în minte în timp ce meditai. Apoi, vizualizează iertarea fiecărei persoane (merite).

Munca de iertare este în beneficiul tău. 

"Doar pentru că ierți pe cineva nu înseamnă că ceea ce s-a întâmplat este în regulă. Înseamnă doar că te hotărăști să eliberezi acel bagaj emoțional și să mergi mai departe. În caz contrar, îl tragi înspre tine", spune Boland.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel