Ritualul pe care Oana Sîrbu îl are în fiecare dimineață: ”E bun pentru articulații, musculatură”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Oana Sîrbu a dezvăluit care este rețeta tinereții și cum reușește să se mențină într-o stare fizică excelentă, la 54 de ani.

Oana Sîrbu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Artista a furat întotdeauna privirile bărbaților, iar acum, la 54 de ani, continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase, vârsta fiind pentru aceasta doar o cifră. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, vedeta a dezvăluit faptul că, în primul rând, a fost ajutată de ”bagajul genetic” pentru a se menține atât de tânără, însă are, de asemenea, mai multe modalități prin care încearcă să păstreze aceste rezultate.

„Contează foarte mult tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților, rudelor mele, care mi-au dat acest ceva. Nu cred că e vorba doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire. Cred că tot bagajul ține de un dar care vine odată cu maturitatea, cu armonia. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat, aveam și 3,4 concerte pe zi. Zilele trecut îmi aminteam de recitalurile, spectacolele pe care le țineam peste tot. Odată trecut tot tumultul acesta de activități, care se pune și el pe fizic, e o oboseală, și trebuie să avem grijă foarte tare cum ne odihnim, cum ne relaxăm.”, a declarat Oana Sîrbu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Ce ritual are Oana Sîrbu în fiecare dimineață

În timpul în care nu este pe scenă, artista are mai multe modalități prin care încearcă să se relaxeze. Mai mult, aceasta și-a făcut și un ritual, peste care nu trece niciodată dimineața.

”După o perioadă cu multe griji am găsit relaxare în continuare în muzică, ascult orice gen de muzică bună. Mă relaxez colindând cu Alexandru peste tot, unde putem să ne deplasăm și să vedem locuri noi, pentru că în România sunt atâtea de văzut, citesc, încerc să descopăr la mine lucruri noi și să le scot în evidență pe cele frumoase, suntem într-o continuă schimbare. Mai pun bețișoare aromate, pun lumânări, fac băi, stretching în fiecare dimineață, fac cam 20 de minute în fiecare zi, îmi pun și muzică. E bun pentru articulații, musculatură. Am o carte din America și e foarte benefică.”, a mai spus artista. 

Care sunt regretele artistei

Când vine vorba despre regrete, artista se gândește la câteva lucruri pe care le-ar schimba, dacă ar putea da timpul înapoi.

„Nu cred că este cineva căruia să nu-i pară rău de ceva ce s-a întâmplat în viață. Dacă au fost regrete, n-au fost lucruri mari, au fost ceva care țin de temperamentul meu, poate nu am avut reacțiile cele mai potrivite mereu. Încerc să le gestionez încercând să le înțeleg și să le cuprind pe toate și data viitoare să controlez puțin reacțiile. Regrete majore nu sunt și cred că aș face aceleași lucruri care s-au întâmplat.”, a încheiat aceasta.

Citește și: Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel