Ritualul de dimineaţă pentru fiecare zodie! Începe ziua cu energia potrivită!

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor bruce mars
Descriere foto: Unsplash.com/ autor bruce mars

Ceea ce facem dimineața poate da tonul cu adevărat pentru restul zilei. Dacă începem să ne simțim grăbiți, copleșiți sau pur și simplu neechilibrați, s-ar putea să fim așa pentru restul zilei. Deci, ce modalitate mai bună de a evita acest lucru este să creăm o rutină care să ne liniștească și să ne ofere energie astfel încât să putem începe în fiecare dimineață în cea mai bună formă posibilă. Dacă vrei să afli ritualul perfect pentru a începe ziua, aruncă un ochi pe zodia şi ascendentul tău! Ai putea avea parte de o trezire nemaipomenită şi de o zi aşa cum îţi place!

BERBEC

Cel mai bun mod de a-ți începe ziua este cu un antrenament rapid dimineața. De obicei, aveți o tonă de energie și este minunat să o faceți să curgă încă de la prima oră. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați emoțiile pe tot parcursul zilei și să aveţi mai multă disciplină. Exerciţiile fizice reduc stresul și anxietatea, fiind o modalitate de a elibera tensiunile pe care s-ar putea să le menținem fizic. Acest lucru este deosebit de grozav pentru Berbec, deoarece acești nativi tind să acționeze mai întâi și să gândească mai târziu. Dacă îți începi ziua cu un antrenament, vei fi mai relaxat, fără stres și mai puțin predispus să acționezi prea impulsiv. 

TAUR

Începerea zilei cu un mic dejun sănătos este calea de urmat pentru tine, Taur. Și nu este vorba doar de mâncare pentru a putea trăi, ci de actul de a crea un mic dejun atent ca parte a rutinei utile. Acest lucru vă va ajuta să vă întăriți pentru ziua ce începe, oferindu-vă timpul necesar pentru a vă răsfăța. Acesta este un act important de a te îngriji cu adevărat de tine și de a-ți umple nevoile corpului. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să rămâneți conștienți de ceea ce are nevoie corpul dumneavoastră pentru restul zilei și să evitaţi eventualele indulgențe la care Taurul poate fi predispus.

GEMENI

Meditaţia este o modalitate excelentă de a începe ziua pentru tine. Mintea ta este o junglă cu atâtea gânduri, idei și curiozități strălucitoare. Uneori, acest lucru vă poate copleși, deoarece aveți atât de multe lucruri în creier. Începând ziua cu o meditație, puteți calma acele gânduri de dimineață, centrându-vă și calmându-vă. Această practică se va simţi în restul zilei, permițându-vă să rămâneți mai conectat la obiectivele dvs. şi la imaginea de ansamblu. De asemenea, vă va ajuta să vă concentraţi mai ușor.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel