Ritualul de dimineață care te scapă de toxine: apă caldă și lămâie

Data publicării:
Lămâie, foto Unsplash/ autor: Mariah Hewines
Descriere foto: Lămâie, foto Unsplash/ autor: Mariah Hewines

Detoxifierea de dimineață cu apă caldă și lămâie are multiple beneficii pentru organismul dvs. Ce spun specialiștii?

Consumul de apă cu lămâie dimineața este benefic pentru un sistem imunitar puternic, o piele cu un aspect mai tânăr și te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. 


Această băutură este o sursă bună de vitamina C, potasiu, cupru și antioxidanți. Acești nutrienți se găsesc în sucul de lămâie, ingredientul său principal, conform USDA


Atât sucul de lămâie cât și apa susțin sănătatea generală. Sucul de lămâie este bogat în antioxidanți și vitamina C, menținând sistemul imunitar puternic. Vitamina C stimulează sinteza colagenului și vă protejează pielea împotriva factorilor externi, iar apa favorizează sănătatea digestivă.


Apa cu lămâie ar putea ajuta, de asemenea, la pierderea în greutate, deoarece vă menține hidratat întreaga zi. Potrivit unui studiu din 2016 publicat în Frontiers in Nutrition, există o legătură puternică între hidratare și greutatea corporală. Cercetătorii sugerează că o hidratare adecvată stimulează descompunerea grăsimilor, crește metabolismul și facilitează reducerea consumului de alimente.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel