Ritualul care va face persoana dorită să te contacteze. Funcţionează cu o singură condiţie!

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Milada Vigerova
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Milada Vigerova

Îţi stă gândul non-stop la acea persoană specială şi îţi doreşti să reiei comunicarea cu aceasta? Aştepţi un semn că încă îşi mai doreşte să fiţi împreună dar nu vrei să faci tu primul pas? Încearcă acest ritual simplu şi de efect pentru a atrage acea persoană înapoi şi a o face să te contacteze.

O scurtă observaţie: Când vine timpul să efectuezi ritualuri pentru a face această persoană să te sune sau să îţi scrie, este esențial să știi dacă destinul vrea să te conecteze în acest moment sau dacă aveţi căi paralele de parcurs; dacă nu este scris în stele, acest contact nu va fi făcut niciodată. Cu toate acestea, dacă este menit să fie, putem folosi magia pentru a face acest apel să se întâmple cât mai curând posibil, arată ASTROSENS.

Iubești pe cineva în secret sau vrei să le fii partener și vrei să fie primul care ridică telefonul? Dacă acesta este cazul, ar trebui să efectuați acest ritual pentru a primi acel telefon sau mesaj mult aşteptat de la ei.

Ritual pentru a atrage un semn de la persoana dorită
În primul rând, trebuie să colectăm câteva articole, toate fiind foarte ușor de obţinut.

- O imagine a persoanei pe care o iubim. Dacă acest lucru nu este posibil, le putem scrie numele cu cerneală roșie pe o hârtie albă sau roz.

- O lumânare albă. În mod tradițional, în ritualurile de dragoste, lumânările roșii sunt folosite, deoarece sunt asociate cu focul, victoria, puterea, stima de sine și încrederea în sine. Cu toate acestea, de data aceasta, cel mai bine ar fi dacă lumânarea ar fi albă, deoarece aceasta simbolizează curățenia completă, atât în ​​viața noastră, cât și în noi, în mintea și corpul nostru.

- O ceașcă de sticlă cu apă. Nu este recomandabil să folosiți plastic, deoarece sticla este un material folosit de-a lungul istoriei de practicanţii de magie pentru a-și desfăşura ritualurile. Apa este cunoscută ca mama tuturor ființelor datorită puterii pe care o posedă, fiind numită şi sursa vieţii.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel