Ritual de îngrijire cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Totul despre ten, demachiere și prevenirea acneei

Data actualizării: | Data publicării:
Ritual de îngrijire cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Totul despre ten, demachiere și prevenirea acneei
EXCLUSIV
Descriere foto: Ritual de îngrijire cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Totul despre ten, demachiere și prevenirea acneei

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă duminică, ora 11.00, la DC News și Spectacola, la emisiunea Mi-Th influencer.

pecialistele noastre în frumusețe vor vorbi despre ritualuri de îngrijre. Vor veni cu tot felul de informații interesante despre cum trebuie să ne îngrijim pielea. Vom afla mai multe despre ten, demachiere și vom vedea cum putem să prevenim acneea. 

Emisiunea va fi difuzată duminică, ora 11.00, pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube. Stați cu noi pentru a afla o mulțime de informații interesante despre tenul vostru.

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

 

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică,   13 mai, de la ora 11:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.
 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

     

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

          



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel