Rita Mureșan, confesiuni tulburătoare despre accidentul fiicei sale. Rebecca a fost la un pas de moarte: „De ce copilul meu a trebuit să treacă prin asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Fiica Ritei Mureșan, Rebecca a suferit un accident în urmă cu 15 ani, atunci când se afla la ziua unei prietene, creatoarea de modă aflându-se, în acel moment, în Turcia, în vacanță. 80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna tinerei, care mai apoi a fost supusă la 8 operații. 

„Rebecca era la un mare hotel din București, la o zi de naștere.S-a întâmplat acum 15 ani și venea de la toaletă și a văzut cum o masă înaltă de bar, cu un blat de marmură cade peste un copilaș mic care trăgea de ea. Ea a împins copilul și masa i-a căzut peste mână și i-a rupt mâna în două. Eu am căzut cu capul în farfurie când am văzut. Ea insista foarte mult să rămână la această petrecere, era a colegei ei de bancă.Noi am plecat la Istanbul, eu nu am vrut, în interiorul meu, am simțit să nu o las. Până la urmă m-a convins și când m-a sunat bona să ne întoarcem de urgență asta a fost.Avea 10 ani. Ne-am întors cu greu de urgență, nu am găsit avion, am vrut să cumpărăm efectiv o mașină dar era weekend. Când ne-am întors era deja operată prima oară.A avut opt operații”, povestea Rita Mureșan, în urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

 

VEZI ȘI: „Am făcut preinfarct pe stradă”. Rita Mureșan, salvată de la moarte de un înger: ”Am un cheag și iau pastile preventiv pentru un AVC”


Momentul în care Rita Mureșan s-a supărat pe Dumnezeu

Recent, creatoarea de modă a revenit asupra incidentului din urmă cu 15 ani, amintindu-și de durerea pe care a resimțit-o atunci. Vedeta se învinovățește că nu a insistat ca fiica ei să meargă în vacanță cu ea, însă, în același timp, spune că accidentul ar fi avut loc oricum, altădată, fiind la mijloc vorba de o plată karmică. 

 

„Momentul a fost atunci când s-a întâmplat accidentul Rebecăi. Efectiv nu am putut să înţeleg pentru că eu ţineam toate posturile, rugăciuni, mers la biserici, tot ce trebuia în mod creştinesc de făcut. Nu am înţeles de ce copilul meu a trebuit să treacă prin asta. Ulterior, explorând mai mult partea spirituală, nu doar la nivel de biserică, post, rugăciune, mi-am dat seama că ea a avut o misiune, de a salva acel copilaş. În secunda aceea, în momentul ăla, durerea era prea mare pentru mine, ca mamă. Şi-atunci, nu puteam să văd stânga-dreapta. Ulterior, căutând, mi-am dat seama că acel moment a făcut parte din misiunea ei de viaţă. Fiecare dintre noi avem o misiune, iar asta a fost misiunea ei, să salveze acel copil. Cine ştie, poate în altă viaţă, poate el a salvat-o pe ea”, a declarat Rita Mureșan într-un interviu pentru Fanatik. 

Mai mult, vedeta spune că ani la rând s-a învinovățit pentru că a acceptat ca fiica ei să meargă la acea petrecere.

„Sentimentul de vinovăţie a durat câţiva ani. Dar nu de vinovăţie că nu eram atunci lângă ea, ci de vinovăţie că nu mi-am ascultat instinctul. Eu nu am vrut să o las la petrecerea respectivă, am vrut să o iau cu noi la Istanbul. Dar Rebeca a insistat să meargă pentru că era ziua colegei ei de bancă. Pe de altă parte, că se întâmpla atunci sau altădată, tot se întâmpla pentru că plata karmică se face. Între două suflete plata karmică se face”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel