Rică Răducanu, probleme de sănătate: „Boala este într-o fază destul de avansată”

Data publicării:
Rică Răducanu, captură video PRO TV
Descriere foto: Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate. Medicul care îl tratează spune că boala a avansat și că este nevoie de operație. 

Rică Răducanu, în vârstă de 75 de ani, are mari probleme la genunchi, iar medicii spun că operația ar fi singura soluție. Fostul sportiv se confruntă cu dureri insuportabile și riscă să facă o serie de complicații care i-ar pune viața în pericol. 

“Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală. Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a declarat doctorul care se ocupă de Rică Răducanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.


„Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul”

 

Rică Răducanu este încrezător și speră ca medicii să îl ajute să depășească problemele de sănătate. Fostul rapidist spune că nu  a mai reușit să facă deloc mișcare în ultima vreme și că și-ar dori tare mult să mai poată juca tenis de picior. 

„Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu nu suport să stau singur, fără lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adică nu știu, nu cred că numai de sport, cred că toată lumea are. Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră.


Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii. (...)


De când am fost sportiv. Când m-am lăsat au început toate. Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg.
Și a doua e cu prostata, m-am operat. Eu mă bucur că lumea mă iubește. Asta mă ține mai sănătos ca orice(…). Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele”, a spus Rică Răducanu în cadrul emisiunii de la Prima TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel