Rică Răducanu, ajuns în pragul disperării. Afacerea de la malul mării nu mai are clienți: „Trăim vremuri grele”

Data publicării:
 Rică Răducanu, captură video PRO TV
Descriere foto: Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu a dezvăluit cum gestionează afacerea pe care o deține la malul mării și cum merg vânzările anul acesta.

Rică Răducanu nu mai este cunoscut acum doar pentru performanțele pe care le-a adus în lumea fotbalului, ci și pentru că este un afacerist de succes, cel puțin, asta se știa în urmă cu ceva timp. Fostul fotbalist și-a deschis o terasă la malul mării, care părea că îi merge din plin, alături de alți membri ai familiei. Totuși, dacă în urmă cu ceva timp acesta povestea faptul că nu a scumpit prețurile la locația sa, în ciuda situații economice de la noi din țară, clienții întârzie să apară. Portarul crede că românii și-au schimbat perspectiva și asupra ideii de vacanță, când nu mai merg în fiecare zi să mănânce la restaurant și să se relaxeze în adevăratul sens al cuvântului.

„Vara asta nu prea a mers treaba la terasă, la afacerea familiei. Am stat și am privit în multe zile cum reacționează românul de rând. Mă întreb unde sunt acele concedii în care știam să ne distrăm, dar și să mâncăm așa cum trebuie în concediu. Poate avem memoria scurtă, dar pe vremuri, nu îndepărtate, ne răsfățam în vacanță. Adică, aveam în fiecare zi o friptură, fie ea în sânge sau nu, și un pahar de șpriț. Nu mai vorbesc despre un mușchi țigănesc sau un platou cu diverse preparate, să simtă toată lumea că e concediu, că e o perioadă de relaxare”, a declarat Rică Răducanu pentru cancan.

VEZI și: "M-a operat pe viu, mă cosea la cap..." Rică Răducanu a sfidat moartea de mai multe ori. Prin ce greutăți a trecut marele sportiv

Ciorba, principalul preparat servit la terasă

Dacă pe vremuri, oamenii obișnuiau să se răsfețe la terasă cu fel de fel de platouri tradiționale, anul acesta, ciorba a fost preparatul servit la ordinea zilei, mărturisește Rică Răducanu. Românii se mulțumesc doar cu felul principal și cu o băutură alcoolică, după care cer nota de plată.

„Vara asta s-a văzut poate cel mai bine în ultimii ani că trăim vremuri grele, că salariile sunt mici, dacă îl ai și p-ăla și nu cumva trăiești la mila nevestei! La terasa noastră, cuvântul de ordine la mâncare a fost ciorba. În diverse variante, dar tot ciorbă se numește. O ciorbă, o halbă de bere și apoi la baie! Cam așa s-au derulat lucrurile, în mare, anul acesta”, a precizat cu amărăciune în glas cunoscutul antreprenor.

Te-ar putea interesa și: Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor. Fostul sportiv trece prin momente delicate: „Nu sunt deloc bine. Nu vreau să ajung aici”

Preparatele, făcute din produse bio

Mai mult, recent, Rică Răducanu povestea faptul că produsele din cadrul terasei sunt obținute doar din producții proprii. Familia sa are propria fermă, dar și propria grădină cu legume, sursă principală pentru mâncarea servită la malul mării. Tocmai din acest motiv, prețurile nu au crescu foarte mult, mai spunea acesta în trecut.

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: «Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!», așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a declarat Rică Răducanu pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel