Marian Râlea, rol important într-un serial celebru: „Își duce în suflet povara unei tragedii”

Data publicării:
Sursa foto captura video youtube/Ziarul Metropolis
Descriere foto: Sursa foto captura video youtube/Ziarul Metropolis

Marian Râlea, „Magicianul”,  revine pe micile ecrane cu un rol impresionant. 

Unul dintre cei mai potenți artiști ai României se va alătura echipei Antena 1 privind colaborarea în serialul „Lia- soția soțului meu”.

Ultima adiție a distribuției este dată de impersonarea lui „Nae”, unul dintre personajele din povestea serialului, rol ce va fi jucat de Marian Râlea, unul dintre cei îndrăgiți actori din România.

Serialul este încărcat cu drame și situații de viață la care, care țin publicul în suspans. Personajele se adâncesc în circumstanțe dificile unde au loc vârtejuri de emoții, aspecte relevate încă din sinopsisul filmului:

„O poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi si de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.”

Un caracter care dorește să-și recupereze viața

Rolul lui Marian Râlea este unul care, la fel ca întreaga desfășurare a firului poveștii, uimește prin apariția sa dramatică, poate chiar prin caracterul failibil despre care ne spune câte ceva și actorul în cauză, dorind să-și recupereze viața, să-și readucă justețea  în traiul propriu. „Nae”, rolul lui Marian Râlea, duce o piatră de moară înfășurată în jurul său de-a lungul evoluției sale.

„Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii”, mărturisește Marian Râlea pentru Tvmania, conform FANATIK.            

„Uitarea nu-l mai poate ajuta”

„Uitarea este cel mai bun remediu pentru injurii” a spus acum două milenii Seneca, dar pare să nu fie cazul și rolului lui Marian Râlea. Din cuvintele celebrului actor reiese ideea că „Nae” a comis o faptă suficient de gravă prin care sulfetul să-i fie agățat de așa-zisa purificare sufletească ca prin foc, lucru datorat de conșiința caracterului, dar, în același timp, este un aspect care exclude caracterizarea acestui personaj ca de un nihilism absolut.

“Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită“, mai spune celebrul actor pentru sursa citată.

Despre actorul Marian Râlea

 

Marian Râlea (n. 20 decembrie 1957, Turda, Cluj, România) este un actor român de teatru, televiziune și film. Râlea a absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982. Totodată actorul este recunoscut pentru rolul său din seriale de succes precum: "Fructul Oprit" sau "Sacrificiul" difuzate de Antena 1.

Actorul este distins cu Ordinul Național pentru Merit în grad de cavaler de către Președintele României.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel