Reuniunea "Seinfeld", după 25 de ani? Jerry Seinfeld vrea să schimbe finalul serialului: "Se va întâmpla ceva care are legătură cu acel final”

Data publicării:

La mai bine de 25 de ani de la finalul serialului "Seinfeld", se pare că îndrăgitul sitcom ar putea avea parte de un al doilea final.

Când a fost întrebat dacă i-a plăcut finalul serialului "Seinfeld", în timpul unui spectacol de stand-up sâmbătă seară, Jerry Seinfeld a spus publicului din Boston că "are un mic secret" în legătură cu finalul serialului.

"Se va întâmpla ceva care are legătură cu acel final. Nu s-a întâmplat încă", a spus Seinfeld în aplauze, potrivit Variety. "Exact la ceea ce vă gândiți voi, ne-am gândit și Larry David și eu. Așa că, veți vedea".

În 2018, comediantul a glumit în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" că o reluare a "Seinfeld" este "posibilă", dar nu a dat mai multe detalii.


În finalul serialului "Seinfeld", Jerry (Seinfeld), Elaine (Julia Louis-Dreyfus), George (Jason Alexander) și Kramer (Michael Richards) sunt arestați și închiși în închisoare. Peste 76 de milioane de oameni au urmărit în direct, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din istorie, dar episodul final al serialului a fost destul de mult criticat, Seinfeld însuși exprimându-și regretul pentru final în anii care au urmat.

 


"Seinfeld" a avut parte de un cvasi-reboot în 2009, când Seinfeld și David au pus în scenă o reluare a sitcomului NBC în lumea serialului "Curb Your Enthusiasm". În sezonul 7 al comediei HBO, Seinfeld, Louis-Dreyfus, Alexander și Richards joacă într-un arc de mai multe episoade care îi reunește pe actori la un deceniu de la finalul "Seinfeld" pentru a filma un episod special.

Este posibil  să aibă legătură cu viitorul sezon 12 din "Curb Your Enthusiasm", care a fost filmat, dar nu are încă o dată de lansare.

Seinfeld și Alexander au reluat din nou rolurile lui Jerry și George într-o reclamă pentru Super Bowl din 2014, care a avut loc pe platoul de filmare al emblematicului Tom's Restaurant.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel