Rețetă ușoară, după masa de sărbători: Pui cu legume la gratar

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Sărbătorile și mesele pline cu mâncăruri ispititoare s-au terminat și, daca ai constatat că tot acest festin s-a lașat cu câțiva centimetri în plus în talie, este timpul să revii la o alimentație echilibrata.

INGREDIENTE:

 4 bucati piept de pui

1 ardei gras rosu

1 ardei gras galben

1 vanata

sare si piper

ulei

busuioc

otet

mustar.

MOD DE PREPARARE:

- se taie vanata rondele, puiul felii, ardeii bucati mari
- legumele si puiul se trec prin sare, piper si, dupa gust, alte condimente si se prajesc la gratar pana se patrund si sunt aurii
- se fac frigarui alternand feliile de vanata, pui si ardeii si se servesc cu o vinegreta din ulei, busuioc, mustar si putin otet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 ian, 12:36 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play