Rețetă- Supă de conopidă. Preparat sănătos după masa de sărbători

Data actualizării: | Data publicării:
Dagny Walter, pixabay
Descriere foto: Dagny Walter, pixabay

Supa de conopidă este o rețetă simplă, gustoasă și sănătoasă, care îți ajută corpul să elimine toxinele și să îți dea energia necesară pentru începerea unui nou an în forță.

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara această rețetă sănătoasă.:

INGREDIENTE:

1 conopida mare

2 cartofi

sare

piper

ulei,

1 lingură făină

pătrunjel proaspat

pâine integrală

MOD DE PREPARARE:  Se spală conopida, se taie bucăți și se îndepărtează cotoarele groase. Se curăță cartofii, se taie și se pun la fiert împreună cu conopida, se adaugă sare și piper și se lasă pe foc 20 de minute. Într-o lingură de ulei se adaugă o lingura de făină și se amestecă pe foc până devine un amestec auriu, apoi se adaugă puțină supă. Acest amestec se adaugă în oală mare de supă și se mai lasă 5 minute la fiert. La sfârșit se adaugă pătrunjel verde și în fiecare farfurie se pun câteva crutoane de pâine integrala prăjită.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel