Rețetă: Supă-cremă de dovlecei

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Supa de dovlecei se prepară rapid, cu ingrediente simple și gustoase. 

INGREDIENTE:

 

2 dovlecei

1 ceapa

3 linguri ulei

2 catei de usturoi

700 ml supa de legume

sare si piper dupa gust

1 lingura smantana

 

MOD DE PREPARARE:  Spălăm dovleceii și îi tăiem cuburi. Ceapa  o tăiem în bucati potrivite. Usturoiul se curata si se taie felii. Dovleceii se calesc  impreuna cu ceapa , pentru 3-4 minute. Adaugam supa , usturoiul si lasam sa fiarba la foc mic pentru maxim  20 minute. Dupa fierbere adaugam smantana , iar cu ajutorul unui blender pasam pana obtinem o consistenta cremoasa si fina. La final,  se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste calda.

POFTĂ BUNĂ!

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 oct, 16:15 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play