Rețetă sănătoasă de Smoothie Pina Colada

Data actualizării: | Data publicării:
Pina Colada, foto Unsplash/ YesMore Content
Descriere foto: Pina Colada, foto Unsplash/ YesMore Content

Această rețetă de smoothie pina colada este răcoritoare și delicioasă.

A fost concepută de bucătarul Catherine Brookes și este o variantă fără adaos de zahăr și fără alcool a băuturii, dar este în continuare absolut delicioasă. Și ușor de pregătit. Brookes spune că este "super simplu, nu poți da greș", adăugând: "Ananasul, banana și nuca de cocos sunt o combinație atât de delicioasă, plină de dulceață naturală, cremozitate și aromă tropicală." Desigur, aceasta este o alegere clară pentru lunile de vară, dar acest smoothie este atât de delicios, încât îl puteți savura tot anul.


Cea mai bună parte dintre toate este faptul că acest smoothie se prepară în cel mai scurt timp, așa că sunteți la doar câteva minute distanță de un smoothie rece și savuros. 


Beneficiile pentru sănătate ale ananasului și ale bananei


De acord, știi că fructele sunt bune pentru tine. Dar nu e bine să ai și câteva specificări? Ca atunci când vorbim despre banane, specificul este 33% din necesarul zilnic de vitamina B6, 10% din cupru, 9% din potasiu și 8% din magneziu, toate într-o banană de mărime medie, potrivit Healthline. De asemenea, acestea conțin câteva fibre, un pic de proteine și aproape nicio grăsime.


Iar când vine vorba de ananas, vitamina C este prezentă, ca în 131% din necesarul tău zilnic. În plus, există 76% din necesarul de mangan și cantități decente de cupru, acid folic, magneziu și multe altele. Ananasul este, de asemenea, plin de antioxidanți și poate îmbunătăți sănătatea digestivă și îți poate stimula sistemul imunitar.


Ingrediente: 


1 ½ cești de ananas proaspăt


2 banane mari coapte (decojite, tăiate și congelate)


1 cană de lapte de cocos în conservă


Sucul de la o jumătate de lămâie


Mod de preparare: 


Adăugați toate ingredientele într-un blender și amestecați-le până la omogenizare.


Turnați porții, adăugați garnitura de ananas și savurați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel