Rețetă de vedetă. Paula Seling prepară BRÂNZĂ de POST: ingredientul inedit

Paula Seling are o alimentație vegetariană de 10 ani. În urmă cu câțiva ani, artista a devenit raw-vegan, eliminând complet alimentele de origine animală din meniu. Bucătar iscusit, vedeta a găsit soluția pentru a degusta din nou brânză: a preparat-o din ingrediente vegetale.

Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină. 


”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidradat circa 4 ore”, spune artista.


Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.

 ”Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriță, una de sare, turmeric, puțin coriandru, doi căței de usturoi și storc niște lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneți apă în funcție de consistență”, spune artista.


Peste compoziția scoasă din blender se adaugă două cepe tocate, o legătură de mărar și țelina rasă. 

”O lingură de muștar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă puțin la frigider”, mai spune artista. 

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 19 apr, 08:47 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play