Rețetă de vedetă. Paula Seling prepară BRÂNZĂ de POST: ingredientul inedit

Data publicării:

Paula Seling are o alimentație vegetariană de 10 ani. În urmă cu câțiva ani, artista a devenit raw-vegan, eliminând complet alimentele de origine animală din meniu. Bucătar iscusit, vedeta a găsit soluția pentru a degusta din nou brânză: a preparat-o din ingrediente vegetale.

Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină. 


”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidradat circa 4 ore”, spune artista.


Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.

 ”Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriță, una de sare, turmeric, puțin coriandru, doi căței de usturoi și storc niște lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneți apă în funcție de consistență”, spune artista.


Peste compoziția scoasă din blender se adaugă două cepe tocate, o legătură de mărar și țelina rasă. 

”O lingură de muștar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă puțin la frigider”, mai spune artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel