Rețetă de vedetă. Cătălin Scărlătescu te învață cum să faci cel mai bun mic dejun cu șuncă și ouă de prepeliță

Data publicării:

Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor cum să prepare cel mai bun mic dejun rece cu șuncă și ouă de prepeliță.

Cătălin Scărlătescu își uimește fanii pe zi ce trece. În ultima perioadă, juratul de la „Chefi la cuțite” a împărtășit cu fanii tot felul de rețete delicioase. Astăzi, bucătarul le-a explicat cum să pregătească sandvișuri cu șuncă și ouă de prepeliță pentru a obține un mic dejun rece și foarte gustos.

INGREDIENTE:

2 felii de tortilla,

4 felii de șuncă,

2 felii de cașcaval,

castraveți murați,

pătrunjel,

margarină 

4 ouă de prepeliță

MOD DE PREPARARE:  Prima dată trebuie să ungeți feliile de tortilla cu margarină. Apoi adăugați feliile de șuncă, cașcavalul, castraveții murați, ouăle de prepeliță fierte și puțin zdrobite. Mai apoi presărați pătrunjelul pe deasupra, iar la final trebuie doar să rulați felia de tortilla cu toate ingredientele. Pentru a fi servită, rulata trebuie tăiată, de preferință, pentru a obține niște „rondele”.

„Azi gătim pentru un mic-dejun rece, dar spectulos. Facem sandvișuri rolling. O să vă învăț cum să faceți sandvișuri cu lingura. Mânjim bine de toate foaia de tortilla cu margarină, punem niște șunculiță (două felii pe fiecare tortilla), cașcaval (1 felie pe fiecare tortilla), castraveți murați, ouă de prepeliță fierte. Ouăle ar trebui să le zdrobești puțin. Copiii sunt înnebuniți. E ceva spectalos: simplu, ușor, rece. Punem și puțin pătrunjel. După care trebuie doar să rulăm rulada. Sandvișul ăsta merge și la o ptrecere cu ștaif. Cuvintele sunt de prisos!”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, secretul rețetelor de miel: „Trebuie să țineți minte doar atât”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel