Rețetă de păstăi cu usturoi. Simplu și delicios

Fasole verde, foto Unsplash/ Gaby Yerden
Descriere foto: Fasole verde, foto Unsplash/ Gaby Yerden

Această rețetă simplă de păstăi cu usturoi este ideală pentru zilele de vară. Iată cum o poți prepara chiar tu. 

Ingrediente:


600 g fasole verde

5 roșii 

6 căței de usturoi tocați

3-4 cepe 

sare

piper

mărar 

pătrunjel 


Mod de preparare:


Fasolea verde trebuie tăiată în bucăți și pusă în apă fierbinte cu sare. 

După le treceți printr-un jet de apă rece și le lăsați la scurs. 

Ceapa trebuie tocată mprunt și călită în ulei. 

După ce devine sticloasă, adăugați fasolea verde și jumătate din cantitatea de roșii. 

Lăsați pe foc circa 5 minute. 

Adăugați și restul roșiilor, verdeața și usturoiul. 

Mâncarea este gata după ce fasolea este fiartă.


Poftă bună!

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 iul, 13:04 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play