Rețetă de gulaș cu carne de porc și legume

Gulaș de porc. Captură Foto Youtube
Descriere foto: Gulaș de porc. Captură Foto Youtube

Această rețetă de gulaș cu carne de porc și legume este ușor de preparat și delicioasă. 

Ingrediente:


800 g carne de porc

2 cepe

2 căţei de usturoi

4-5 linguri ulei

300 g cartofi

1 ţelină

2-3 morcovi

4 linguri suc de roşii

150 ml vin

3-4 roşii

2 ardei graşi

1 linguriță boia de ardei

oregano

sare


Mod de preparare:


Carnea trebuie tăiate cubulețe și pisăla prăjit în ulei încins. Peste ea adăugăm ceapa și usturoirul tocate mărunt. 

Condimentăm cu sare, piper, boia de ardei și oregano. Stingem totul cu vin îndoit cu apă și lăsăm la fiert pentru circa o oră. 

Curățăm cartofii, morcovii și țelina și le tăiem cubulețe. Punem peste carne și lăsăm să fiarbă 20-25 de minute. 

Punem sucul de roșii, ardeiul gras tăiat fideluță și roșiile curățate de coajă și date pe răzătoare. Mai lăsăm pe foc 15 minute. Potrivim de sare și piper. 

La final ornăm cu pătrunjel verde. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 30 oct 2021, 14:40 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play