„Resurse, alternative și posibilități”, previziunile lunii OCTOMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu ne prezintă horoscopul lunii octombrie 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Avem în fața noastră o lună în care cel mai rău lucru pentru noi ar fi să ne ascundem în vechea rutină. 

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iarăși?”. Doar atunci când ajungi la fund găsești metoda prin care să te ridici. preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. Că ne-am lăsat furați de mirajul consumerismului și că am devenit foarte leneși.

Confortul costă, și la propriu și la figurat. dacă vrem ca viața noastră să se îmbunătățească, ar fi bine să schimbăm gramajele sau chiar ingredientele. Cu cât vei opune mai multă rezistență, cu atât înseamnă că nu te afli unde trebuie, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. 

Pe 2 octombrie Mercur își reia mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie se va petrece o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. Pe 11 octombrie asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței, revenim la diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. Începe Sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. 

Un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie! Poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie Jupiter revine în Pești după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec, astfel, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. Astrologul Daniela Simulescu spune că această retrogradare va aduce multă imprevizibilitate și ceață, va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2022, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Berbec/ Ascendent în Berbec

Se pare că astrele în luna octombrie vor să vadă de la tine mai multă flexibilitate, vor să vadă că ești gata să te adaptezi și să te „pliezi” pe fiecare situație care apare, domolind acel vulcan ce arde mereu în tine. Cu privire la relația cu frații, surorile, verișorii sau rudele, nici aceasta nu va fi neapărat pe placul tău, ci mai degrabă va fi foarte obositoare.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel