Restricții NOI în CAPITALĂ! Ce NU au voie să facă bucureștenii

Data publicării:
Noi restricții în capitală. Foto Unsplash/ autor Pille-Riin Priske
Descriere foto: Noi restricții în capitală. Foto Unsplash/ autor Pille-Riin Priske

Autoritățile au stabilit restricțiile cre vor fi aplicate în continuare în București pentru următoarele 14 zile. Acestea au fost supuse la vot duminică în ședința Comitetului municipal pentru situații de urgență.

Astfel, începând de luni vor putea merge fizic la școală în continuare preșcolarii, elevii claselor primare și o parte din efectivele claselor terminale. De asemenea, se pot organiza simulările care încep luni pentru clasa a XII-a și pe 29 martie pentru clasa a VIII-a.

Rămân închise restaurantele la interior, rămân închise și sălile de jocuri cu permiterea comercializării biletelor de noroc doar ale Loteriei Române, aceasta fiind considerată o simplă acțiune de retail. Rămân închise și toate instituțiile culturale, deci nu vom putea participa la spectacole în perioada următoare.

 

În plus, există și un articol care spune că în funcție de evoluția epidemiologică se pot adopta pe parcurs și noi reguli care trebuie avizate de DSP București.

Citește continuarea pe DC Business.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel