Alex Bogdan a rămas surprins de Eva Măruță la filmările pentru „Tati part-time”. Ce a învățat actorul de la fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Bogdan, Eva Măruță, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Alex Bogdan, Eva Măruță, captură video Youtube, La Măruță

La doar opt ani, Eva Măruță joacă rolul principal în comedia „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan. Actorul a dezvăluit cum au fost filmările cu fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, dar și ce a învățat de la ea. 

„Tati part-time” e o comedie românească ce îi are în rolurile principale pe Alex Bogdan, un avocat nevoit să aibă grijă de fina lui, Maya, rol jucat de Eva Măruță.

Filmul a avut deja premiera în cinematografe pe 2 ianuarie. Toată lumea era curioasă și voia să vadă cum joacă fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, motiv pentru care sute de oameni au venit chiar și cu o oră mai devreme să îi aștepte pe actorii din comedia „Tati part time” și în special pe micuța Eva.

Alex Bogdan a rămas surprins de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”

Alex Bogdan a rămas fascinat de Eva. Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru unica.ro cum au fost filmările alături de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, dar și ce a învățat de la ea. 

„Am avut toate secvențele aproape cu Eva. Asta a însemnat că a trebuit să fiu concentrat pe platou, dar, în același timp, în pauză, să ne și jucăm. (…) Provocare a fost să-mi fac eu click-ul, să nu cred că asta mă consumă, ci mă împlinește”, a spus Alex Bogdan.

Potrivit aceleiași surse, de la Eva, actorul spune că a învățat profesionalismul, să se joace, să fie liber, să se bucure și să nu mai ia lucrurile foarte în serios. De asemenea, Alex Bogdan a fost fascinat de determinarea și hotărârea Evei de a deveni actriță. „E un copil de 8 ani, dar e de o maturitate de mă sperie”, a spus acesta.

Alex Bogdan a povestit și despre momentul în care Eva Măruță a făcut o farsă în timpul fimărilor pentru „Tati part-time”. Cătălin Măruță a sunat-o pe asistenta de regie și i-a spus că fiica sa nu vine la filmări pentru că e la școală. În final, micuța a apărut și a spus că a fost doar o glumă.

„Era o săptămână foarte grea și ne-a sunat Cătălin: «Nu ne-a anunțat nimeni, Eva e la școală. Scuze, nu pot să o iau de la școală, n-am cum». Eram toți acolo de dimineață, distruși, cu cafelele, eram pregătiți. A venit asistenta de regie: «Eva nu vine azi». Zic ce facem? După un sfert de oră apare Cătălin cu Eva: «Prank!». Vă rog nu vă jucați cu noi! Deci fiecare zi a fost un roller coaster și chiar cred că filmul ăsta o să transmită bucuria pe care am simțit-o noi la filmări”, a mai mărturisit Alex Bogdan.

Citește și: Irina Margareta Nistor dă verdictul despre „Tati part-time”: „Toți voiau să vadă cum joacă fetița lui Măruță și a Andrei. Surpriza a fost totală”

„Ne bucurăm foarte mult pentru proiectul ăsta și sperăm ca oamenii să se bucure de acest film așa cum ne-am bucurat noi”

La avanpremiera „Tati part-time” au fost prezenți Andra, Cătălin Măruță, dar și David, fratele mai mare al Evei, în vârstă de 12 ani. Părinții micuței au fost vizibil emoționați și au vorbit despre film, dar și despre fiica lor.

„Ne bucurăm foarte mult pentru proiectul ăsta și sperăm ca oamenii să se bucure de acest film așa cum ne-am bucurat noi. Să vină la cinema pentru că e un film la care te distrezi, te pune puțin și pe gânduri. E o comedie pe care trebuie să o vedeți”, a spus Cătălin Măruță.

„Ca și părinte ai emoții toată viața, orice ar face copilașul tău, dar sperăm să vă placă. Noi suntem extrem de bucuroși de acest proiect și de ce s-a întâmplat”, a precizat și Andra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel