Cabral, vacanță cu peripeții în Italia. Ce a pățit prezentatorul TV: „Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cabral, captură YpuTube/” Lucruri simple”
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, captură YpuTube/” Lucruri simple”

Cabral a povestit pe rețelele sociale ce a pățit în vacanța din Torino și cum a ajuns un autobuz să frâneze brusc lângă el.

Cabral Ibacka a avut parte de o vacanță plină de surprize. A mers în Italia pentru a se relaxa puțin, însă când a vrut să plece spre România, vremea se pare că nu a ținut cu el. Într-o postare pe rețelele sociale, prezentatorul TV a dezvăluit că a încercat împreună cu prietenii să găsească un taxi, însă din cauza ploii torențiale nu găseau niciun taxi disponibil.

Cabral, vacanță cu peripeții în Italia. Ce a pățiț prezentatorul TV: „Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece”

Pe măsură ce timpul trecea și avionul lor se apropia de ora plecării, situația devenea tot mai tensionată. Cu toate acestea, un român care l-a recunoscut pe Cabral a oprit brusc un autobuz lângă ei și i-a ajutat să ajungă la gară, cu toate că tura lui se terminase.

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.

Taxi… zero, nema, niente. Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează. Zic «Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…».

Mă duc fuga la ușă și când să întreb «Signore, dobbiamo andare…», el zice: Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune: Eu am terminat tura, mă retrag.

O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport. Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți că e om bun!”, a povestit Cabral pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Cum se înțeleg fiicele lui Cabral. Andreea Ibacka: „Nu e relația clasică de surori. E e o diferență foarte mare de vârstă”

Cum l-a afectat rasismul pe Cabral, dar și cum a trecut peste

„Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (…)  Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza. (…) Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac.(..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.  Am pornit în viață părăsit de tată. Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață.

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri(…)”, a scris prezentatorul TV pe blog-ul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel