Regina Micropigmentării, Elena Copăceanu, invitată la emisiunea Mi-Th influencer / video

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Copceanu
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Copceanu

Regina Micropigmentării, Elena Copăceanu, este invitată la emisiunea Mi-Th influencer de pe DC News, DC News TV și Spectacola.

Despre Elena Copăceanu se spune că este cel mai bun micropigmentist al sprâncenelor din România.

De multe ori, Elena Copăceanu a fost tratată ca fiind ultima speranţă în salvarea chipurilor, cazuri medicale, lucru care i-a adus o satisfacţie sufletească deosebită. Spune că a fost greu să atingă acest standard de calitate în serviciul de dermopigmentare şi nu este uşor să îl menţină, însă munca, perseverenţa şi setea de evoluţie continuă au ajutat-o să se apropie de perfecțiune.

Elena Copăceanu are o meserie în care s-a simţit nevoită, de cele mai multe ori, să trateze partea psihologică, din dorinţa de a transmite clienţilor că rezultatele nu depind doar de acţiunile sale, ci şi de aspecte care ţin de chimia organismului lor.

Și nu este puțin lucru să obții un look cât se poate natural, mai cu seamă când vrei să evidențiezi trăsăturile feminine fără artificii evidente.

 

Dar mai multe vom afla chiar de la ea. Regina Micropigmentării este invitată la Mi-Th influencer, emisiune care se difuzează pe DC News, DC News TV și Spectacola, duminică, de la ora 11.00, Facebook și Youtube. Stați cu noi!

Mi-Th influencer este o emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz și este destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel