Regina Elisabeta "nu poate dormi nopţile". Cerinţă specială pentru prinţul William: Nu merită riscul

Data publicării:
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto Instagram/theroyalfamily
Descriere foto: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto Instagram/theroyalfamily

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare terifiată de posibila pierdere a nepoţilor, astfel că i-a transmis o rugăminte specială prinţului William, al doilea în linia de succesiune la tron. 

Concret, regina i-a cerut nepotului ei să renunţe la zborurile cu elicopterul alături de familia sa, pentru că este terifiată de un posibil dezastru, potrivit DC News.

Regulile neoficiale ale Familiei Regale oricum interzic membrilor seniori ai Familiei să zboare împreună, dar acestea au mai fost relaxate după ce s-au născut copiii lui William. 

William, Kate şi cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis, îşi petrec zilele între Palatul Kensington din Londra şi Anmer Court din Norfolk, acoperind distanţa de 115 mile dintre cele două reşedinţe cu elicopterul. 

William este al doilea în linia de succesiune, în timp ce George, fiul cel mare al prinţului, este al treilea în ordinea la tron. 

O sursă apropiată Reginei a declarat, conform Daily Mail, că "Majestatea sa a spus prietenilor apropiaţi, dar şi celor de la curtea regală că i-ar plăcea ca William să renunţe la a mai pilota, mai ales pe vreme rea, pentru că elicopterele nu sunt cea mai sigură formă de transport. Regina nu doarme nopţile şi este foarte îngrijorată. Ştie, desigur, că William este un pilot foarte bun, dar este de părere că riscurile zborului împreună cu familia sunt mari şi nu merită. O eventuală tragedie ar duce la o criză constituţională. Regina i-a spus şi lui William că, deşi este un pilot bun, accidente se pot întâmpla tot timpul. Majestatea Sa este încântată de modul în care William şi Kate s-au purtat în ultimii ani şi ştie că monarhia este în siguranţă în mâinile lor. De asta nici nu vrea să se gândească ce ar fi dacă li s-ar întâmpla ceva". 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel