Regina Elisabeta a II-a părăseşte pentru ultima oară Palatul Buckingham VIDEO

Data publicării:
Palatul Buckingham, captură video YouTube
Descriere foto: Palatul Buckingham, captură video YouTube

Regele Charles al III-lea şi fiii săi vor însoţi sicriul reginei Elisabeta a II-a care va părăsi miercuri pentru ultima oară Palatul Buckingham, înainte ca rămăşiţele pământeşti ale suveranei să fie depuse la Westminster Hall,

Familia regală va însoţi pe jos sicriul reginei Elisabeta a II-a pe drumul până la Westminster Hall, unde sute de mii de oameni sunt aşteptaţi să-i aducă un ultim omagiu suveranei care a domnit timp de 70 de ani.

Regele Charles al III-lea, prinţul de Wales şi ducele de Sussex, împreună cu ducele de York, prinţesa regală Anne şi contele de Wessex vor face parte din procesiunea funerară de miercuri după-amiază.

Fiul prinţesei Anne, Peter Phillips, şi soţul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence, vor merge, de asemenea, în spatele cortegiului, alături de ducele de Gloucester şi contele de Snowdon.

Regina consoartă Camilla, prinţesa de Wales, contesa de Wessex şi ducesa de Sussex vor merge cu maşina.

Procesiunea funerară va pleca de la Palatul Buckingham la ora 14:22 (15:22 GMT) şi este aşteptată să sosească la Westminster Hall la ora 15:00.

O slujbă religioasă de aproximativ 20 de minute va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury, alături de decanul de Westminster.

Sute de mii de oameni s-au aşezat la coadă pentru a-şi prezenta omagiile până luni, 19 septembrie, când sunt programate funeraliile reginei.

Surse oficiale au afirmat că se aşteaptă ca numărul celor care urmează să-i aducă un ultim omagiu suveranei să fie extrem de mare, oamenii urmând să aştepte "multe ore, eventual pe parcusul nopţii" şi cu foarte puţine şanse de a sta jos, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel