Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește 96 de ani. Petrecere grandioasă la domeniul din Norfolk

Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va împlini 96 de ani pe 21 aprilie. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii intenţionează să sărbătorească împlinirea a 96 de ani la domeniul din Norfolk, unde de-a lungul timpului a avut reuniuni de familie alături de răposatul ei soţ, ducele de Edinburgh.

Se aşteaptă ca monarhul să se deplaseze cu elicopterul de la Castelul Windsor la casa din Sandringham după o vacanţă de Paşte plină de evenimente în care a fost vizitată de Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex.

Harry a spus că bunica lui era ''în formă excelentă'' când s-au întâlnit înainte ca el şi soţia sa Meghan să călătorească în Olanda pentru Jocurile Invictus. Într-un interviu pentru NBC, el a insistat că doreşte să se asigure că este ''protejată'' şi că are ''oamenii potriviţi în jurul ei'', dar nu a precizat dacă s-a referit la consilieri de palat sau la familia regală, notează Agerpres.

Regina s-a confruntat cu probleme de mobilitate în ultimele luni şi şi-a anulat apariţiile la o serie de evenimente importante, dar a participat la slujba de pomenire a prinţului consort Filip şi a continuat îndatoririle ei de stat şi de găzduire a evenimentelor virtuale.

Regina Elisabeta a II-a va sărbători joi împlinirea a 96 de ani şi probabil că va fi vizitată de familie şi prieteni în zilele următoare.

Monarhul ar putea rămâne la cabana ducelui de Edinburgh Wood Farm în timp ce se află la Sandringham, o proprietate despre care a spus că soţul ei a iubit-o pentru că ''marea este atât de aproape''.

Regina a vorbit despre proprietate când a găzduit un rar eveniment public la Sandringham pe 5 februarie, în ajunul Jubileului său de platină.

Teresa Thompson, 70 de ani, fostă menajeră la Wood Farm, a declarat după ce a vorbit cu regina în acea zi: ''Toată familia regală iubeşte Wood Farm, pentru că este un loc izolat, mic, intim. Nu sunt foarte mulţi oficiali şi personalul este redus doar la cei apropiaţi. Şi se pot relaxa literalmente în casa familiei, este minunat şi am petrecut 22 de ani minunaţi acolo, a fost cea mai bună perioadă din viaţa mea, fără îndoială'', a afirmat ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 20 apr 2022, 18:34 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience