Regina Elisabeta, 95 de ani. Prima aniversare departe de Prințul Philip, a cărui moarte afectează tradițiile Familiei Regale

Data publicării:
Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Regina Elisabeta aniversează 95 de ani, la cinci zile după ce și-a îngropat soțul, pe Prințul Philip. 

Meghan Markle, gest surpriză la înmormântarea Prințului Philip. Mesaj subtil pe coroană, singura care ieșea în evidență

Regina Elisabeta împlinește pe 21 aprilie vârsta de 95 de ani și va fi primul an departe de Prințul Philip. Decesul prințului Philip începe să aibă tot mai multe efecte imediate asupra Familiei Regale.

Anul acesta, aniversarea Suveranei va fi cu totul diferită și mai mulți factori. Aceasta nu va avea fanfara regală a majorității zilelor de naștere regale.

Mai mult, de regulă, familia regală britanică publică mai multe fotografii pentru a marca evenimentul, însă anul acesta se va renunța la această tradiție.

Moartea Ducelui de Edinburgh nu este singurul care afectează aniversarea Reginei, ci și pandemia de COVID-19, care duce la anularea "Trooping the Colour", ceremonia efectuată anual în luna iunie de regimente ale armatelor britanice și din Commonwealth pentru a marca aniversarea suveranului britanic.

Citește mai multe pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel