Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Data publicării:
Youtube / Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Youtube / Ameritat cu Nasrin

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Nasrin în podcastul „Ameritat”, vorbind de multe aspecte ale vieții sale, printre care și relația dintre el și Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan. Lucrurile nu stau chiar bine, deși Reghe este optimist.

Bebeto este fiul cel mic al lui Reghecampf și al Anamariei Prodan, iar despărțirea dintre cei doi l-a afectat foarte tare pe băiat. Anamaria Prodan a vorbit de mai multe ori în numele lui Bebeto, lăsând de înțeles că au existat consecințe asupra acestuia după plecarea tatălui.

Reghecampf este în prezent împreună cu Corina - cu care are și un copil, iar scandalul dintre Anamaria Prodan și schimbarea pe care a făcut-o Reghe a fost subiectul primelor pagini de ziar timp de luni de zile. Acum, la ceva timp după „punctul fierbinte”, Anamaria Prodan și-a păstrat convingerea că Reghecampf a făcut „cea mai mare greșeală a vieții lui”. 

Reghecampf s-a contrazis cu fosta parteneră timp de luni de zile, apărându-se în fața argumentelor date de Anamaria Prodan, cum că nu și-ar îndeplini rolul de tată față de Bebeto.

 

„M-ai întrebat cum mă simt acum. Mă simt foarte bine, trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care îmi sunt apropiați. Bineînțeles, cu Bebeto relația încă nu este 100% în regulă, dar cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal”, a spus Reghe, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

„E spre bine?”, a întrebat Nasrin, referindu-se la relația pe care o are selecționerul cu Bebeto.


„Nu e spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea la un moment dat o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni. Nici nu vreau să intru în acest subiect pentru că nu îmi face plăcere”, a răspuns Reghe, ferindu-se de aducerea altor informații legate de subiectul cu Bebeto.

Lucas se căsătorește

În continuare, selecționerul a discutat despre fiul cel mare - Lucas, care a terminat facultatea, s-a angajat și care, mai nou, dorește să se căsătorească.

„Cu Lucas sunt în regulă pentru că el stă cu mine. A terminat facultatea în vară, s-a și angajat. E bine. Stă cu o fată, doresc să se căsătorească. I-am spus doar să mă anunțe ce vrea să facă și atât. Stau împreună de câțiva ani”, spune Reghe.


„I-ai dat de înțeles că ar fi prea devreme?”, întreabă Nasrin.


„Aș vrea să-și dea seama singur pentru că nu vreau să mă bag în chestia asta, să nu o ia ca pe o ambiție. Vreau să-și dea seama singur de ceea ce vrea să facă. I-am spus întotdeauna că are o responsabilitate în plus, că trebuie să-și asume acest lucru, că nu o faci doar de dragul de a te însura. I-am spus că întotdeauna va avea suportul meu”, spune Reghe.


„Crezi în prietenia dintre părinți și copii? Trebuie să fim prieteni cu copiii noștri?”, a mai întrebat Nasrin, la care Laurențiu Reghecampf răspunde:


„Da, dar trebuie să existe respect și o limită. Cu Luca am o relație foarte apropiată. Nu-mi amintesc vreodată să mă întâlnesc cu Luca oriunde și să nu vină să-mi spună că mă iubește și să mă ia în brațe. Relația dintre noi e foarte bună. Consider că îmi spune aproape tot, nici nu e normal să-mi spună tot. Îmi doresc ca el să aibă libertate și să decidă singur pentru că, în momentul în care va avea anumite probleme, trebuie să-și dea seama singur”.
Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel