Regele Charles, împiedicat de o vacă să aterizeze în România și uimit de un cimitir: Vaca a început să fugă, luând cu ea toți agenții de pază. Era ceva supranatural

Data publicării:
Regele Charles, captură video YouTube
Descriere foto: Regele Charles, captură video YouTube

Vă prezentăm cele două amintiri puternice ale Regelui Charles în România: cum a rămas impresionat de un cimitir din Transilvania și cum o vacă a devenit vedetă în fața Regelui.

Regele Charles vine în România de mai bine de două decenii și a devenit un adevărat ambasador, neoficial, al Transilvaniei, fiind de-a dreptul îndrăgostit de această zonă.

Ei bine, în 20 de ani de dragoste de România, Regele Charles a adunat o mulțime de amintiri, care mai de care mai speciale, dar a avut parte și de peripeții.

Contele Tibor Kalnoky, un descendent al unei familii nobiliare cu tradiție în Transilvania, ce s-a îndrăgostit de România din scrisorile de dragoste pe care le-a găsit într-un cufăr al bunicului său, în urmă cu mai bine de 30 de ani, a povestit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prietenia sa cu Regele Charles și despre amintirile pe care le are cu acesta în zona Covasnei.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel