Regele Charles III: „Am devenit milionar prin propriile puteri”

Data publicării:
Regele Charles, foto Agerpres
Descriere foto: Regele Charles, foto Agerpres

Regele Charles III a pus bazele unui brand care i-a adus în buzunare milioane de lire. 

De ani de zile, regele Charles se pregătea să intre în rolul de monarh după domnia Reginei Elisabeta, care a făcut istorie. Între timp, acesta își mai ocupa timpul cu un loc de muncă, fiind proprietarul unei afaceri profitabile. Charles, un susținător pasionat al cauzelor de mediu, a fondat Duchy Originals în 1990, când era prinț de Wales, pentru a comercializa produsele din ferma sa. De atunci, a devenit cel mai mare brand de alimente și băuturi organice din Regatul Unit, potrivit datelor companiei. Până în martie 2021, Duchy Originals a câștigat aproape 3,6 milioane de lire sterline.

Brandul a avut suișuri și coborâșuri, dar a prosperat de când a intrat într-un parteneriat cu Waitrose în 2009. Lanțul de alimente de lux are acum dreptul exclusiv de a vinde produse sub numele Duchy, iar cumpărătorii pot găsi somon, cârnați, lapte, morcovi și afine care poartă numele de „Waitrose Duchy Organic” în magazinele sale.

Primul produs a fost un biscuite organic

Proprietatea Duchy Originals va trece cel mai probabil către fiul cel mare al lui Charles, Prințul William, care moștenește și proprietatea separată a Ducatului de Cornwall, în valoare de aproximativ 1 miliard de lire sterline (1,2 miliarde de dolari). Și, deși prințul a studiat agricultura ecologică, este probabil să fie mai puțin practic decât tatăl său.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel