Regele Charles al III-lea mesaj pentru România, în direct: „Sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară și nu voi uita niciodată”

Data actualizării: | Data publicării:

Cosmin Stan, corespondentul Știrilor PRO TV este la Londra, acolo unde transmite, în direct, cel mai important moment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani: ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Vineri, în emisiunea La Măruță, Cosmin Stan a intrat LIVE din Londra, să vorbească despre atmosfera de la fața locului. Momentul culminant a fost apariția neașteptată Regelui Charles care s-a oprit să salute mulțimea.

 

În timpul transmisiunii în direct, Cosmin Stan s-a apropiat de Rege în încercarea de a vorbi cu el. La întrebarea corespondentului Știrilor PRO TV: „Majestatea Voastră, aveți un mesaj pentru România?”, Regele Charles al III-lea a răspuns: „Aaa...România! Mesaje foarte speciale am pentru România! Cred că sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară și nu voi uita niciodată”.

Sâmbătă este o zi istorică pentru Marea Britanie. Coroana are un nou Rege! O zi specială pentru întreaga lume: încoronarea Regelui Charles al III-lea. Evenimentul solemn, plin de simbolism, în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei, va fi  într-o ediție specială, prezentată de Cristian Leonte, de la ora 11:30 până la ora 15:00. În platou vor discuta momentul special Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale a României, și istoricul Diana Mandache.

De la fața locului, Cosmin Stan și operatorul Ioan Bucșa vor transmite informații actualizate, în jurnalele Ștrilor PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel