Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV din România

Data actualizării: | Data publicării:

Este haios și spontan, iar publicul îl adoră. A jucat în peste 11 filme și a fost nominalizat la Premiile Gopo in 2009. 

Este un actor român care a jucat în peste 11 filme. 


S-a născut în anul 1977 la Șimleu Silvaniei din județul Sălaj, pe data de 30 iunie. 


A fost nominalizat la Premiile Gopo în 2009 pentru rolul Emil din filmul „Schimb valutar”.


A câștigat premiul de interpretare masculină la festivalul „CineMaIubit” în anul 2001, iar în anul 2002 la „Gala tânărului actor”.


Pasiunea pentru actorie vine de la tatăl său, care practică această profesie. La vârsta de doar 21 de ani a fost distribuit în pelicula “Terminus Paradis”, pe când era doar student. Mai târziu devine prezentator al emisiunii pentru copii “Garajul lui Ziggy” de la TVR.


A dublat personaje din diverse filme animate, precum Toy Story și Hannah Montana. 


Cosmin Seleși a devenit nostalgic și a postat pe pagina de Instagram o fotografie de pe vremea când avea doar 19 ani. Actorul și-a adus aminte de o perioadă foarte frumoasă din viața lui și le-a făcut fanilor o surpriză. Comentariile nu au întârziat să apară deoarece internauții l-au recunoscut cu greu pe celebrul prezentator de la „Te cunosc de undeva”. 

 


„Azi e ziua dorului, azi îmi este dor de facultate, de studenție, de colegii mei, de chefurile din cămin, de petrecerile din sălile de curs după ce terminam repetițiile la regie, de Mama Olga Tudorache, de Adrian Pintea și acum îl am în fața ochilor cum venea machiat de la filmare și eu eram fascinat, de Madame Berlogea, de toți profesorii mei care mi-au îndrumat pașii spre scenă! Mi-e dor de primul spectacol de la Studioul Casandra! De Nea Florel.... Mi-e dor ! Tare dor de voi toți”, a scris Cosmin Seleși în dreptul fotografiei. 


Cosmin este căsătorit cu Irina de 12 ani. Au împreună doi copii minunați, pe Tudor Nicolae și pe Ana Ilincaea. Familia lor este foarte frumoasă, iar căsnicia foarte sudată, chiar dacă Irina este mai tânără decât el cu 9 ani. Irina este make-up artist și lucrează cu foarte mulți actori și artiști din România.

 

Citește și: Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Și-a făcut debutul la vârsta de doar patru aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel