Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și unul dintre cei mai fericiți tătici din showbiz

Data publicării:

Cariera lui a început în anul 2001, iar de atunci cucerește toate topurile muzicale. 

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cariera lui a încpeut în anul 2001, iar albumul său de debut a fost premiat cu un disc de aur și a primit distincția ''Best album'' la Romanian Music Awards. 


În vârstă de 38 de ani, are parte de un succes imens pe plan muzical și a devenit recent și tătic de fetiță, ceea ce îi aduce multă fericire și împlinire în fiecare zi. 


S-a născut în data de 27 iulie 1983 în Pitești, județul Argeș. Pasiunea pentru muzică a apărut de la o vârstă fragedă, iar la 10 ani deja deja fredona melodiile preferate oriunde se afla. 


A început ca solist în trupa Millenium 3 alături de Robert Dulica, Diu Ionuț Liviu (Boby) și Andrei Ropcea (Randi) cu care, ajutați de Ioan Gyuri Pascu, au lansat albumul intitulat D-but, produs de Ioan Gyuri Pascu și înregistrat la Studioul Migas, lucrând cu artiști de renume printre care Adrian Ordean, solistul trupei Compact, și Ioan Gyuri Pascu.


În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei, să facă parte din trupa Simplu, după ce inițial încercase să obțină un loc în formația Akcent. Smiley a dat proba la casa de discuri Roton. El a fost nevoit să învețe să danseze, iar porecla de „Smiley” a primit-o din partea colegilor de trupă, datorită atitudinii sale joviale. 

 


În anul 2008, Smiley și-a lansat primul său album solo, În lipsa mea.


În iunie 2012, Smiley a câștigat premiile pentru „Best Producer” și „Best Website” la gala Romanian Music Awards de la Craiova. Iar în anul 2013, a câștigat premiul ”MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”.


Experiența sa pe plan muzical i-a permis artistului ca în anul 2009 să-și fondeze propria casă de producție, HaHaHa Production.


Smiley poate spune că este un bărbat împlinit pe toate planurile. Venirea pe lume a fetiței lui și a Ginei Pistol, Josephine, i-a adus multă fericire și stabilitate artistului.

 


„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai buna prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…


Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucuram de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a scris Smiley pe Instagram la împlinirea a 38 de ani. 

 

Citește și: Gabriel Cotabiță, la 6 ani de la infarct. La ce a renunțat artistul: „Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel