Gabriel Cotabiță, la 6 ani de la infarct. La ce a renunțat artistul: „Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă”

Data publicării:
Gabriel Cotabiță, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Cotabiță, foto Facebook

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte în luna mai a anului 2015, când a suferit un infarct. 

Gabriel Cotabiță a trecut prin clipe grele în urmă cu 6 ani, când a suferit un infarct. Artistul a fost salvat cu ajutorul medicilor, dar și cu ajutorul credinței sale. După acel episod neplăcut, acesta și-a schimbat stilul de viață. Este mult mai atent la aliemntație, face sport și se ferește de temperaturile ridicate. 


Gabriel Cotabiță a renunțat la evenimentele programate pe timp de vară deoarece se teme de temperaturile mult prea ridicate.

 
„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste. Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată”, a dezvăluit Cotabiță pentru impact.ro.


Gabriel Cotabiță a ajuns în fața altarului alături de Alina în anul 2016. Femeia, mai tânără cu 27 de ani decât artist, a fost alături de el în perioadele cele mai grele, iar asta i-a demonstrat cântărețului că este momentul pentru a o cere în căsătorie. 


„Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am în­trebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne că­sătorim, iar ea a zis: „Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?“ Şi m-am bucurat că a zis „Da!”, a povestit Gabriel Cotabiță pentru OK! Magazine, în urmă cu ceva timp. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel