Recunoașteți personajul. Este unul dintre artiștii români care fac furori peste hotare

Data actualizării: | Data publicării:

Se bucură de un succes imens atât în România, cât și peste hotare. Cine este artistul care a cunoscut faima în țări precum Rusia și Kazakhstan?

A cunoscut succesul muzical în anul 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. În 2011 a pornit în cariera solo și și-a creat propria casă de discuri. În țări precum Rusia și Kazakhstan, artistul român a cunoscut faima și a fost primit ca un star internațional. 


„Noi ne-am pornit în drumul ăsta spre internațional în 2008, cu Morandi și am tot cântat. Lumea nu cred că știe tot ce s-a întâmplat pentru că n-am știut să ne promovăm cu adevărat. Dar noi din 2008 până în 2012 am avut sute de concerte internaționale”, Randi a fost invitat în emisiunea Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță. 


Mama sa a fost cea care i-a ghidat pașii către o carieră muzicală. Aceasta este profesoară de canto și și-a dorit foarte mult ca fiul ei să ajungă un cântăreț cunoscut. 


„Am fost primit ca un star internațional. Așa am fost primit cam oriunde am fost în afara României. Tocmai de asta ne-am și concentrat pe internațional, pentru că beneficiam de altfel de condiții, astfel de respect, altă satisfacție atunci când se termina evenimentul. Condițiile sunt foarte bune cand mergem să cântăm (n.red în afara României)”, a adăugat artistul. 


În 2014 Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid numărul 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

 


Randi a câștigat numeroase premii și pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi) sau Premiul pentru excelență în muzică, la Romanian Fashion Awards 2017.


Randi este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Discret cu viața sa amoroasă, acesta se bucură de admirația multor doamne și domnișoare. 

 


Randi este pasionat și de călătorii. Artistul își amintește cu nostalgie vacanțele în Asia, destinație care l-a cucerit pe cântăreț. Acesta așteaptă cu nerăbdare să poată pleca într-o nouă aventură. 

 

Citește și: Cum se menține Randi în formă. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mâncat carne timp de cinci ani/ EXCLUSIV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel