Recunoașteți personajul: Este una dintre cele mai excentrice artiste din România

Data publicării:

Fetița din imagine face astăzi istorie prin muzica sa și prin aparițiile sale excentrice. 

S-a născut în data de 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. A studiat pianul și flautul și a fost studentă  la Universitatea Națională de Muzică București.

 

Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un cântăreață de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. artista mai are un frate, Eduard, și o soră, Oana.

 

A debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, artista a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite "Altfel", "Face ce vreau" și "Nu e vina mea". Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul "Vino la mine".

În 2003, Delia alege a se lansa într-o carieră solo cu hitul "Parfum de fericire", single inclus pe albumul cu același nume. Au urmat apoi zeci de hit-uri, care au propulsat-o pe artistă în inimile fanilor. 

Delia este în prezent căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Pe lângă muzică, artista face parte și din juriul emisiunii IUmor, alături de Bendeac și Cheloo. 

Delia a vorbit despre lupta cu anxietatea

Cântăreața s-a luptat o bună perioadă de timp cu anxietatea. Ea a mărturisit că are unele momente când nu își poate controla stările din cauza stresului sau atunci când are emoții foarte mari. 

Delia: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.", a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.


Cum reușește să treacă peste momentele de anxietate

Artista a declarat că, odată cu trecerea timpului, a învățat cum să își controleze stările de anxietate. Aceasta încearcă de fiecare dată să își păstreze calmul și echilibrul și să nu se lase doborâtă de gândurile negative. 

"E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.", a adăugat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel