„Radu era să leșine când a văzut!”. De necrezut ce au găsit Radu Vâlcan și Adela Popescu în casă

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu au avut parte de o surpriză de proporții. Vedeta a împărtășit totul cu fanii.

Adela Popescu și soțul ei au avut parte de o surpriză când s-au întors acasă. Prezentatoarea TV a împărtășit totul cu fanii. Mai exact, unul dintre fiii vedetei, din pasiunea pentru pictură, a luat câteva carioci și s-a apucat să-și coloreze tricourile. Actrița a fost destul de calmă, însă soțul ei nu a avut aceeași reacție. Adela Popescu a recunoscut că Radu Vâlcan a fost la un pas de leșin.

 "E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!", a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Adela Popescu: "Băiețelul meu a început să-și bricoleze singur"

Se pare că nu este prima dată când actrița îl prinde pe fiul său în timp ce își arăta talentul. Adela Popescu a povestit că fiul ei este atât de pasionat de desen, încât a început să confecționeze singur ceasuri.

"Băiețelul meu duce jocul la alt nivel, a început să își bricoleze singur. I-am spus povestea colegei noastre Sasha, care nu a avut ceas de Ben Ten și a fost atât de impresionat și s-a apucat să îi facă un ceas de Ben Ten. Ben Ten este un personaj extrem de important în familia noastră, iar băiețelul meu, într-o noapte în care nu dormea, a desenat acest ceas. Ai ceasul la mână și vine așa… Totul începe cu un ceas legat de mâna lui…", a mărturisit Adela Popescu, în emisiunea amintită.

Cum arată relația de cuplu a celor doi

Radu Vâlcan și Adela Popescu reprezintă, fără doar și poate, imaginea familiei perfecte. Deși au aproximativ 12 ani de când sunt împreună, celebrul cuplu se iubește la fel de mult ca în prima zi, rodul dragostei lor fiind reprezentat prin cei trei copii. Totuși, chiar dacă se înțeleg de minune, aceștia recunosc faptul că micile certuri și momentele tensionate nu i-au depășit nici pe ei. Cei doi parteneri au știut totuși să le gestioneze cum trebuie, iar faptul că se cunosc atât de bine i-a ajutat extrem de mult, spune Radu Vâlcan.

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

Comunicarea, secretul relației dintre cei doi

Adela Popescu mărturisește chiar și faptul că a devenit o persoană mult mai selectivă, în ceea ce privește ieșirile, întrucât soțul ei este ceva mai introvertit. Frumoasa prezentatoarea nu a luat acest lucru ca pe un sacrificiu, ci ca pe un fapt normal, făcut în binele familiei.

"Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră.", a mai dezvăluit Adela Popescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience