Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc: „M-am lăsat păgubașă”. Care este motivul invocat de vedetă

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a oferit noi detalii cu privire la relație dintre ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat însă o șasă relației, după ce în urmă cu ceva timp au divorțat. În toată perioada în care au stat despărțiți, cei doi și-au dat seama că își duc lipsa unul altuia foarte tare, motiv pentru care au hotărât să formeze din nou o familie. Între timp, fiica lui Petre Roman și-a exprimat de mai multe ori dorința de a se căsători pentru a doua oară cu tatăl fiicei ei. Acest lucru nu doar că nu s-a mai întâmplat, dar în tot acest timp au ieșit la iveală noi detalii despre căsnicia lor, care le-au dat fanilor de înțeles că lucrurile nu merg deloc în direcția bună. Într-un moment de maximă sinceritate, Oana Roman și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum stă situația dintre ea și Marius Elisei în prezent. Mai mult, vedeta a vorbit și despre a doua căsătorie cu tatăl fetei sale, care nu va mai avea loc însă.

„Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea.

Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu.”, a spus Oana Roman, potrivit impact.

Mioara Roman a ajuns, din nou, pe patul de spital. Ce spune Oana despre starea de sănătate a mamei sale: „Facem tot ce putem...”

Motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește pe vedetă la evenimente

Un alt lucru care le-a ieșit însă în evidență fanilor este faptul că bărbatul nu o însoțește pe vedetă la niciun eveniment public. Oana Roman este o persoană extrem de activă atât pe rețelele de socializare, cât și în lumea reală, unde participă zilnic  la fel de fel de conferințe sau lansări de noi produse. De fiecare dată însă, aceasta nu se află la brațul partenerului său, ci cu fiica celor doi, Iza, cea care își însoțește mama peste tot, în ultima vreme. Vedeta le-a dat așadar explicația fanilor, pentru care Marius Elisei preferă să stea acasă, la astfel de ocazii.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mai mult, Marius Elisei a refuzat să meargă chiar și în vacanță anul acesta, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a plecat fără el.

„Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman a refuzat invitația de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Motivul pentru care fuge de reality show-uri: „Nici nu pot să zic că îmi arde buza”

Relația celor doi este plină de suișuri și coborâșuri

Dacă acum vedeta se arată din nou a fi resemnată de situația amoroasă dintre ea și partenerul său de viață, nu în urmă cu mult timp, aceasta declara în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că situația s-a clarificat între ei, chiar dacă Marius Elisei „este un om al extremelor”.

”Acum suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt cât de cât echilibrate, ceea ce este important. Încercăm, fiecare de partea lui, să facem eforturi astfel încât ele să rămână echilibrate și să nu se mai ducă dintr-o extremă în alta. Marius are această chestie cu extremele și Isa îl moștenește. De multe ori, este ori alb, ori negru.”, a  spus Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în urmă cu puțin timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel