Recunoașteți personajul? Este un actor, dar și un cântăreț îndrăgit din țara noastră

Data publicării:

Băiețelul din imagine s-a făcut extrem de remarcat în televiziune, încă de la începutul anilor 2000.

Copilul din imagine s-a născut la data de 22 iunie 1975, la București. Acesta este un cântăreț, actor, dar și prezentator de televiziune din România. În ciuda ocupației pe care o are în prezent, băiețelul a studiat Academia Națională de Educație Fizică și Sport, pe care nu a terminat-o însă, pentru că la începutul anilor 2000 avea să debuteze în muzică în cadrul trupei de rock Krypton. A cântat aici timp de șase ani, după care a început să se facă din ce în ce mai cunoscut în televiziunea românească. 

Când vine vorba de producțiile cinematografice în care a apărut, „Daria, iubirea mea”, „Om sărac, om bogat”, „Păcatele Evei”, „Îngerașii”, „Cu un pas înainte”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, sunt doar câteva dintre filmele în care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului. 

„Eu am terminat liceul cu greu, din mai multe motive. Nu eram foarte bun la școală, dar eram implicat, însă aveam o problemă: îmi plăcea rock-ul. Îmi lăsasem părul mare și mi-am făcut găuri. Umblam cu găuri în urechi, cu părul până la fund și când începusem cu rockul eu tocmai mă întorsesem din America, unde fusesem trimis să rămân definitiv de către părinții mei, asta se întâmpla în 1992. După vreo patru luni de zile mi-am dat seama că America nu este pentru mine, dar i-am spus mătușii mele că vreau să arăta ca un rockstar. Iar toate hainele de pe mine de atunci le aveam din America. Tocmai de asta m-au dat afară din toate liceele. Am tras de mine și totuși am terminat liceul. M-am gândit atunci la ce sunt bun, aveam vreo 25 de ani, am dat la sport și mi-am ales gimnastica ca specializare. Nu am terminat facultatea, pentru că am început să cânt în 2000.”, povestește băiețelul din imagine, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

 

 

În ceea ce privește viața personală, băiețelul din imagine s-a căsătorit în anul 2010 cu Irina, femeia pe care o iubește și astăzi ca în prima zi. Cei doi au împreună și o fetiță, Diana, căreia încearcă să îi ofere cel mai bun exemplu în fiecare zi și se pare că le iese cu brio, întrucât au la baza relației cele mai solide principii. 

„Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina , pentru Spectacola.

După cum probabil v-ați dat deja seama, copilul din imagine este Răzvan Fodor!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel