Recunoașteți personajul? Astăzi este una dintre cele mai frumoase femei din România

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița exagerat de drăgălașă din imagine are acum 31 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai talentate cântărețe. 

S-a născut pe 12.04.1989, la București. Părinții au decis însă să se mute din România, așa că la 5 ani, pleacă în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa și cu tatăl adoptiv, unde râmâne până la vârsta majoratului. 


Copil talentat, începe lecțiile de canto la doar 9 ani, apoi urmează liceul în Las Vegas și pășește în lumina reflectoarelor, ca model. Chiar dacă avea un succes teribil din postura de model, micuța artistă știa de atunci că viața avea altceva pregătit pentru ea. 

Revenirea în România înseamnă pentru tânără și începerea carierei muzicale. A debutat cu piesa  'Roses on Fire', compusă de Tom, Boxer, urmată de un alt hit, 'Morena'. A cunoscut succesul încă de la primele apariții iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. 

Dacă nu ați recunoscut-o până acum, e timpul să vă dezvăluim cine este personajul din imagine: Antonia Clara Iacobescu.

 

Antonia și-a păstrat gingășia din copilărie, părul natural, zâmbetul ștrengar. S-a transformat însă într-o femeie incredibil de sexy. Vedeta are 1, 72 înălțime și un corp perfect, de la mama natură. 


Viața personală


În 2010 venea pe lume Maya Rosaria Castellano, primul copil al Antoniei, cu fostul ei soț,   Vincenzo Castellano, nepotul lui Joshua Castellano. Din păcate, relația artistei cu afaceristul italian nu a mers. cei doi s-au despărțit iar Antonia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii:  Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.


Divorțul de Vincenzo Castellano s-a încheiat abia în 2020, din cauza proceselor dificile pe care le-au avut. Artista are acum libertatea de a se căsători cu iubitul ei, Alex Velea, după 7 ani de relație. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel