Recunoașteți personajul? Acum 22 de ani era la Liceul Militar și ieșea la defilări

Nu pare să se fi schimbat prea mult și e ușor de recunoscut. Dacă în poza din adolescență are 17 ani și jumătate și nici nu se gândea unde o să-l aducă viață, acum este unul dintre prezentatorii care se bucură de succes în televiziune.

Este vorba despre omul de televiziune și bloggerul de parenting Dan Cruceru, care acum, la 39 de ani, este un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră în plină ascensiune.

 

Și pentru că 1 Decembrie bate la ușă, pozele din copilărie sau adolescență, încep să apară, mai mult sau mai puțin cu această ocazie. Ce înseamnă 1 Decembrie pentru Dan Cruceru și ce amintiri îi trezește? Ne-a povestit chiar prezentatorul Survivor România. 

 

“1 Decembrie înseamnă pentru mine, ziua defilării. În cei patru ani de liceu militar, știam că în ziua asta totul trebuie să fie șnur. Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii și până și nasturii uniformei, străluceam. Era, însă, și chinuitor pentru un adolescent, cu gândul mai degrabă la cărți și iubiri, decât la pasul de defilare. Până la urmă, câteva ore de stat în frig nu aveau cum să fie pe placul nimănui”, își amintește Dan Cruceru, prezentatorul reality show-ului “Survivor România” de la Kanal D. 

Cel mai tare blogger de parenting de la noi, Dan Cruceru a terminat Liceul Militar din Breaza. A fost tare mândru când a fost admis și a intrat al cincilea, având concurență mare.

“Am dat la Liceul Militar pentru că îmi doream să studiez la unul dintre cele mai bune licee din țară. În Focșani, nu există nimic comparativ, așa că mi-am încercat norocul la Liceul Militar Breaza. Am intrat al cincilea, pe o concurență de peste 20 pe loc”, spune, și acum mândru de el, Dan Cruceru.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 30 noi 2020, 14:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience